Суддя ВАКС Олена Танасевич взяла участь у відкритті навчальної Зали судових засідань в КНУ ім. Т. Шевченка

У п’ятницю, 2 грудня, суддя Вищого антикорупційного суду Олена Танасевич взяла участь у відкритті навчальної Зали судових засідань в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Одну з аудиторій обладнали за всіма стандартами зали судових засідань, що максимально наближатиме практичні заняття студентів до реальної атмосфери судового процесу.

Урочистий захід відвідали члени Ради суддів України, судді Конституційного Суду України та Верховного Суду, працівники Державної судової адміністрації України, представники адвокатської професії, студенти.

Олена Танасевич привітала студентів та викладацький корпус із розширенням матеріально-технічної бази, що сприятиме формуванню практичних навичок участі майбутніх юристів у судових засіданнях. Вона висловила захоплення тими представниками юридичної спільноти, які попри воєнний стан продовжують підтримувати освітньо-виховний процес як чи ненайважливішу складову сильної та гармонійної держави, бо ж саме задля розбудови такої держави сьогодні воюють Збройні Сили України, добровольчі формування та кожен свідомий українець на своєму фронті. Зі свого боку, пані суддя висловила готовність Вищого антикорупційного суду до подальшої співпраці з вишем, зокрема, у форматі участі у підготовці, проведенні та аналізі навчальних судових процесів.

Залишайтесь в курсi новин

Перейти до вмісту