Голова ВАКС Віра Михайленко виступила на Конференції з питань відновлення України

Події

У Берліні впродовж 11-12 червня проходить Конференція з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference – URC2024). На конференції, яку спільно проводять Німеччина та Україна, присутні лідери урядів низки країн, міжнародних організацій, бізнесу та громадянського суспільства.

Голова Вищого антикорупційного суду Віра Михайленко виступила із доповіддю на антикорупційній панелі, де розповіла про діяльність ВАКС і виклики, які перед ним стоять. «Ми не хизуємося статистикою чи окремими випадками, але однозначно пишаємось доведеним фактом рівності перед законом та невідворотністю відповідальності для кожного, незалежно від категорії посади», – підкреслила у своєму виступі Голова Вищого антикорупційного суду. За її словами, «практика ВАКС підтверджує, що стандарти верховенства права в Україні працюють і є реальними», – підсумувала Віра Михайленко.

Участь Голови ВАКС у Конференції стала можливою завдяки підтримці Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні.

Ключова мета URC2024 – консолідувати сталу міжнародну підтримку для економічної та соціальної стабілізації України, відновлення, відбудови, реформування та модернізації нашої держави. Захід сфокусований на бізнес-вимірі, людському вимірі, місцевому та регіональному вимірах, а також євроінтеграційних процесах.

Залишайтесь в курсi новин

Перейти до вмісту