Богдан Крикливенко розповів FCCA Journal про виклики судового адміністрування під час війни

Керівник апарату Вищого антикорупційного суду Богдан Крикливенко став автором статті для американського видання FCCA Journal. У своїй публікації він розповів про особливості здійснення судового адміністрування під час війни, зокрема, поділився досвідом ВАКС.

«Коли місто знаходиться під загрозою захоплення, потрібно негайно знайти рішення для резервного розташування суду, подбати про евакуацію матеріалів проваджень та носіїв інформації, водночас забезпечити продовження повного функціонування суду в Києві», – пригадує події на початку повномасштабного вторгнення Богдан Крикливенко.

За його словами, «необхідно забезпечити готовність працівників продовжувати державну службу в суді у воєнний час, адже без кадрів суд не зможе працювати. Також важливо провести оперативну підготовку з тактичної медицини, надання першої медичної допомоги та реагування у разі ракетного обстрілу міста», – підкреслив керівник апарату ВАКС.

Журнал FCCA є фірмовим виданням Федеральної асоціації судових секретарів (FCCA), яка була створена в 1922 році у Вашингтоні. Її мета – сприяти професіоналізму та доброчесності федеральної судової системи.

Публікацію підготовлено за підтримки проекту «Право-Justice” Європейського Союзу.

Залишайтесь в курсi новин

Перейти до вмісту